Claim je welkomstkorting

Nieuw op onze webshop? Dan biedt Sportimo je een welkomstkorting aan! Gebruik de code #Welkom! en geniet van 10% korting op je eerste order. De kortingscode kan je verzilveren bij het afrekenen van de bestelling.

De welkomstkorting is niet de enige smartdeal die je kan scoren in de webshop van Sportimo. Bekijk ons smartdeals of neem een kijkje in onze webshop. Onze smartdeals wijzigen voortdurend. Wil je op de hoogte blijven van de Smartdeals? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Sportimo

Wat heeft Sportimo te bieden?

De technologische sector evolueert razendsnel en ook de sportsector pikt zijn graantje mee van de technologische innovaties. Er zijn steeds meer mogelijkheden om sportprestaties te analyseren en om sporten aantrekkelijker te maken. Als sporter komt het competitiebeest in jou naar boven. Een onschuldig ochtendloopje? Dan ben jij ongetwijfeld benieuwd naar jouw bewegingstijd, gelopen afstand, gemiddelde snelheid, enzoverder. Slimme sporttechnologie laat dit toe! Kortom, we kunnen sporters slimmer laten sporten dankzij de technologische evolutie.

De slogan ‘Your way to sport smarter’ omvat perfect de producten die Sportimo aanbiedt, namelijk producten waarbij sport en technologie hand in hand gaan. Sportimo staat garant voor kwaliteitsvolle sportproducten en biedt een uitstekende service en dienst na verkoop waardoor we geliefd zijn bij ons klanten.

Jouw sport niet gevonden?

Wij beschikken over een breed gamma aan slimme sportproducten. Slimme sportproducten bevorderen je sportprestaties en laten je sport op een andere manier beleven. De toekomst in de sportsector!

Beoefen jij een sport die nog niet beschikbaar is in onze webshop? Geen paniek! Stuur dan een mail naar info@sportimo.be of contacteer ons via sociale media en wij gaan op zoek naar de leukste slimme producten die je kan gebruiken om jouw sport te beoefenen. Vervolgens bieden we jou enkele passende oplossingen aan waardoor jij jouw sport om een slimme manier kan beoefenen.

Geef een reactie