Sportimo lanceert webshop!

We zijn trots om onze gloednieuwe webshop te lanceren! Sportimo is ontsproten uit het idee om sport en technologie te combineren. Als recreatief sportbeoefenaar ging zaakvoerder Timothy De Witte op zoek naar manieren om zijn sportprestaties te verbeteren. Al snel boden de innovaties in de sporttechnologie de oplossing.

Sportimo

Your way to sport smarter

De slogan ‘Your way to sport smarter’ omvat perfect de producten die Sportimo aanbiedt, namelijk producten waarbij sport en technologie hand in hand gaan. Als sporter komt het competitiebeest in jou naar boven. Een onschuldig ochtendloopje? Dan ben jij ongetwijfeld benieuwd naar jouw bewegingstijd, gelopen afstand, gemiddelde snelheid, enzoverder. Slimme sporttechnologie laat dit toe!

De technologische sector evolueert razendsnel en ook de sportsector pikt zijn graantje van mee de technologische innovaties. Er zijn steeds meer mogelijkheden om sportprestaties te analyseren en om sporten aantrekkelijker te maken. Kortom, we kunnen sporters slimmer laten sporten dankzij de technologische evolutie. 

Hoe? De slimme of smart sportproducten worden uitgerust met tal van snufjes zoals Augmented Reality, bluetooth, camera, gps-tracking, enzoverder. Al deze snufjes zorgen ervoor dat jij jouw sportprestaties kan verbeteren of op een andere manier beleven.

Wat kan je verwachten van Sportimo?

Uiteraard zijn alle producten die worden aangeboden op de webshop van Sportimo van uitstekende kwaliteit. Alle smart sportproducten zijn aan een grondige test onderworpen waardoor wij u steeds kunnen bijstaan met raad en daad. De uitgevoerde producttesten zullen stelselmatig op onze blog verschijnen. Sportimo is een heel toegankelijke webshop. Wij zijn steeds bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Service en klantentevreden dragen wij hoog in het vaandel!

Contacteer Sportimo

Heb je vragen over onze werking of beoefen jij een sport die nog niet beschikbaar is op onze webshop? Contacteer dan Sportimo via info@sportimo.be of onze sociale media kanalen.

Nog een klein wist-je-dat-je: Sportimo is een samentrekking van ‘sport’ en de voornaam van zaakvoerder Timothy De witte, namelijk ‘Timo’.

Geef een reactie