Welkom Garmin

Garmin zal vanaf vandaag beschikbaar zijn op onze webshop. Het assortiment van Garmin bestaat voornamelijk uit smartwatches, fietscomputers en navigatiesystemen. Het merk maakt producten bomvol functies voor een slimmer leven. Ze doen dit zodat je optimaal kan profiteren van de tijd die je besteed aan het nastreven van jouw passies. De kwaliteit van de producten valt absoluut niet te betwisten! Hou onze website in de gaten voor verschillende product reviews en vergelijkingen.

Garmin Smartwatches

Voor wie er een actieve levensstijl op nahoudt of daaraan wil beginnen biedt Garmin activity trackers en smartwatches met ingebouwde sport-apps. Het merk heeft een heel uitgebreid assortiment aan smartwatches. Er is dus voor elk wat wils, gaande van een basis activity tracker tot een ultiem sporthorloge met ingebouwde kaarten en tal van prestatiebevorderende functies. In combinatie met slimme weegschalen met draadloze connectiviteit kan je de juiste stap naar een gezonder en actief leven zetten.

Fietscomputers

De Garmin fietscomputers worden alom geprezen voor hun uitmuntende kwaliteit, nauwkeurigheid en de vele uitgebreide functies. Kortom, de ideale partner tijdens jouw fietstochten. De fietscomputers van Garmin zijn erg allround. Ze kunnen gebruikt worden door racefietsers, gravelfietsers, mountainbikers, triatleten en ontdekkingsreizigers. Het gamma bevat fietscomputers met specifieke fietskaarten en prestatiebewaking, plus vermogensmeters, slimme verlichting en een achteruitkijkradar die waarschuwt voor naderende auto’s. Trouwens, wist je dat de Garmin fietscomputers compatibel zijn met de Tacx indoor trainers? Daardoor kan je het hele jaar op een slimme manier trainen!

Navigatie

Naast de smartwatches en fietscomputers biedt Garmin ook tal van navigatiesystemen aan. In onze webshop kan je zowel de welbekende auto-gps vinden als verschillende handhelds. De handhelds kan je gebruiken tijdens het hiken. De handhelds zijn robuuste toestellen die je overal mee naartoe kan nemen. Ze houden jouw exacte locatie bij waar je ook bent. Ga verder dan ooit tevoren tijdens je wandeltochten en beleef nieuwe avonturen.

Geef een reactie