Welkom My Future Innovation

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Merken
  • Bericht reacties:1 reactie

My Future Innovation zal vanaf vandaag beschikbaar zijn op onze webshop! In de zoektocht naar slimme sportproducten botsen we op een creatief en innoverend merk. My future Innovation verlegt dan ook de grenzen van wat vandaag mogelijk is met haar toekomst-technologie. Daarom is het gamma van MFI absoluut origineel op de Europese markt.

Het bedrijf is ontsproten uit de ideeën van een vooruitziend zakenman. De zakenman anticipeerde in 1980 op hoe de toekomstige technologie de ontwikkelingen in de wereld zou beïnvloeden. Hij onderzocht de grote rol die technologie zou spelen in de productie en logistiek van consumentenartikelen.

My Future Innovation is een Franse firma met hoofdkwartier te Nice in het midden van de Franse Riviera, vlak bij Europa’s Silicon Valley: Sophia Antipolis. Dankzij de nabijheid van deze technologie pool werkt MFI vaak met de betere en knappere productontwikkelaars en collega’s.

Bluetooth

De helmen en brillen van My Future Innovation zijn uitgerust met een bluetooth systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je kan bellen en muziek kan beluisteren tijdens je sportactiviteiten. Stand-by blijven tijdens een lange fietstocht? Dan biedt MFI de oplossing! In stand-by modus kan je tot 360 minuten gebruiken maken van de technologie alvorens de batterij leegloopt. De batterij is trouwens heel eenvoudig op te laden dankzij een USB-poort.

Zichtbaarheid

My Future Innovation zet ook in op zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer. De helmen zijn uitgerust met voor- en achterverlichting waardoor je bent zichtbaar bij duisternis. Enkele modellen zijn zelfs uitgerust met een slim systeem waardoor je enkele lichtfuncties kan beheren en een richtingaanwijzers kan bedienen. Hoe? De bluetooth functie zorgt er niet alleen voor dat je kan bellen en muziek beluisteren maar zorgt ook voor connectie met het verlichtingssysteem. Je monteert een eenvoudige remote controller op het stuur en daarmee kan je het systeem bedienen.

Bone Conduction: het paradepaardje van My future Innovation

De bluetooth- en verlichtingsfuncties zijn al innovatief in de sportwereld maar de zogenaamde Bone Conduction is het echte paradepaardje. Bone Conduction zet trillingen om in geluid. Het is een technologie die ook vaak in hoorapparaten wordt toegepast. Dankzij deze techniek kunnen dragers van de fietshelm muziek en navigatie-aanwijzingen beluisteren of telefoongesprekken voeren, terwijl dat de oren vrij zijn. Het voordeel hiervan is dat je altijd in contact blijft met het omgevingsgeluid. Wij hebben het systeem getest en zijn onder de indruk van de resultaten.

Dit bericht heeft één reactie

  1. film

    Great, thanks for sharing this blog article. Really looking forward to read more. Really Great. Augustina Tracie Modie

Geef een reactie