Welkom Polar

Met veel trots kunnen we melden dat ook Polar beschikbaar is op de webshop van Sportimo. Hierdoor wordt het gamma aan smartwatches opnieuw gevoelig uitgebreid.

Polar helpt je het effect van je training te volgen. Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting. Ondertussen heeft Polar meer dan 450 patenten, meer dan 1000 onderzoeken en miljoenen gebruikers!

De 4 peilers van Polar

De geavanceerde hartslagmeting van Polar is de gouden standaard voor hartslagmeting en vormt de basis voor de 4 intelligente key-functies, namelijk:

Weet hoe je slaapt met Polar Sleep Plus Stages

Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Tijdens je slaap doorloopt je lichaam drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap. Sleep Plus Stages houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap (Slaapscore) bij. Daardoor toont de functie hoe lang je tijdens je nacht in elke slaapfase hebt doorgebracht. Slaapregistratie kan je inzicht geven in je slaapgedrag op lange termijn en de factoren in je dag aangeven die mogelijk een negatieve invloed hebben op je slaap.

Bouw je dag op de nacht met nightly recharge

Nightly Recharge is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Het helpt je in je dagelijkse leven de optimale keuzes te maken om je goed te blijven voelen en je trainings- of conditiedoelen te bereiken. Je Nightly Recharge status is gebaseerd op twee factoren: hoe je hebt geslapen (slaapherstel) en hoe goed je autonome zenuwstelsel tot rust kwam tijdens de eerste uren van je slaap (AZS-herstel).

Mindfull ademen met SERENE

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de Serene begeleide ademoefening. Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiënte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. Serene begeleidt je bij het langzaam en regelmatig ademen om je hartslag te synchroniseren met je ademfrequentie – zes ademhalingen per minuut. Dit is de optimale ademfrequentie om stressreacties van je lichaam te stoppen.

Kant-en-klare workouts met Fitspark

Wie heeft er een trainer nodig als je fitnesshorloge je elke dag workout opties geeft? FitSpark gepersonaliseerde trainingsbegeleiding biedt dagelijks on-demand workouts. Deze workouts zijn eenvoudig uit te voeren en zijn afgestemd op jouw herstel, conditieniveau en trainingsgeschiedenis. Ontvang elke dag direct op je horloge nieuwe suggesties voor cardio-, kracht-, of mobiliteitsworkouts. Kies de sessie die je aanspreekt en laat je door je horloge begeleiden.

Polar biedt tal van andere functies

Polar biedt nog tal van functies aan zoals SleepWise, FuelWise, Running Index, TrainingLoadPro, SmartCalories, Running program, Fitnesstest en HillSplitter. Op de Polar productpagina’s vind je eveneens alle functies waarover een specifiek horloge beschikt! Wil jij ook deel uitmaken van de Polar-community? Ontdek dan de nieuwste modellen van Polar zoals de Ignite 3, Pacer, Pacer Pro, Grit X Pro en Unite. Vergelijk dan de verschillende functies en kies het horloge dat het best bij jou past.

Geef een reactie