Welkom Tacx

Ook Tacx is vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Sportimo. Met dit merk, breidt het gamma van Sportimo verder uit. Zo worden er o.a. fietstrainers en rollenbanken toegevoegd aan het gamma. Er zijn ook tal van accessoires beschikbaar. Vooral de interactiviteiten maakt van het merk een echte topper in zijn categorie. Wil je meer weten over het merkt? Lees dan hieronder verder!

Tacx

Welk bedrijf in Tacx?

Tacx is een innovatief Nederlands bedrijf met een grote passie voor sport en prestaties. Elke afdeling, van inkoop en productie tot productontwikkeling en logistiek, is gedreven door deze passie. Hun doel is een eenvoudig: innovatieve, hoogwaardige producten ontwikkelen die inspireren om grenzen te verleggen.

Sinds de start van het bedrijf in Wassenaar, opgericht in 1957 is het merk zeer betrokken geweest bij het wielrennen. Deze liefde voor de sport heeft de beslissingen van het bedrijf altijd geleid. Daarom is Tacx de innovatieve leider van vandaag. Toen wielrenners hoogwaardige fietsonderdelen nodig hadden, begon Tacx de producten zelf te produceren. Wanneer wielrenners een manier nodig hadden om voor een race op te warmen, maakte Tacx rollers. Toen wielrenners in de winter effectief moesten trainen, kwam Tacx met indoor fietstrainers. En toen er tijdens de training meer efficiëntie nodig was, maakte het bedrijf zijn trainers interactief. Tot op de dag van vandaag blijft het merk zich inzetten voor de behoeften van medefietsers, zodat ze beter van de sport kunnen genieten.

Gericht op de toekomst

Tacx richt zich altijd op de toekomst. Als bedrijf zijn ze altijd de grootste uitdagingen aangegaan en hebben ze de grenzen verlegd van wat technisch mogelijk is. Op die manier maken ze baanbrekende producten met geavanceerde ontwerpen. In 2000 waren ze een van de eersten die computerelektronica aan fietstrainers koppelden en een geheel nieuwe manier van trainen introduceerden. Met de ontwikkeling van de NEO Smart in 2015 introduceerde Tacx een van de meest nauwkeurige, realistische, krachtige en stille trainers tot nu toe. Ook in de toekomst staat het merk klaar om voorop te blijven lopen bij de ontwikkeling van nieuwe en baanbrekende technologie.

Made in the Netherlands

Tacx is trots op het feit dat vrijwel al hun producten intern worden ontwikkeld en geproduceerd, gewoon in Nederland. Hierdoor kunnen ze productideeën en optimalisaties snel ontwikkelen, testen en automatiseren. Dit betekent dat elk aspect van het ontwerp, van de productie van matrijzen tot de eindproductie, allemaal onder één dak wordt uitgevoerd. Het is een manier waarop Tacx de hoogste productkwaliteit kan garanderen.

Interactief

Ja hoor, fietstrainers zijn interactief. Dit betekent dat je de fietstrainers kan koppelen met platformen zoals Zwift, Bkool en Rouvy. Dit maakt voor jouw indoortraining een echte uitdaging!

Tacx is een merk voor kampioenen

Fietsers ondersteunen is de kern van Tacx. Ze zijn een technische partner van veel WorldTour-teams, Pro-continental-teams, Continental-teams, damesteams, triatleten, schaatsers, cyclocrossers en MTB-teams. Het is deze hechte relatie met professionele wielrenners en federaties zoals de UCI, waardoor Tacx het soort producten kan creëren waarop professionals vertrouwen.

Geef een reactie